Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Το Ιράκ ζητάει βοήθεια από τον Πούτιν για τους τζιχαντιστές

- Το σχέδιο του Ρώσου προέδρου για την Μ. Ανατολή

και η απόφαση του συνασπισμού των ΗΠΑ ελέω πετρελαίου, να διώξει τη Ρωσία από την περιοχή
 Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ
Η μέχρι τώρα, ένεκα αποτελεσμάτων, επιτυχημένη εφαρμογή του σχεδίου Πούτιν για την καθολική αντιμετώπιση των τρομοκρατών του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία, αλλά και την επίλυση της συριακής κρίσης, βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στη Δύση.

Υπέρ του σχεδίου Πούτιν ο Όλιβερ Στόουν

Την ελπίδα και ταυτόχρονα επιθυμία του, οι ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία να στεφθούν με επιτυχία, εξέφρασε ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ,  Όλιβερ Στόουν, ο οποίος κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση Edward Snowden και τα γεγονότα στην Ουκρανία. Μιλώντας στην ισπανική El Mundo, δήλωσε μεταξύ άλλων «Θεωρώ σωστό το σχέδιο και τις ενέργειες του προέδρου Πούτιν και νομίζω ότι θα κερδίσει.

Απογύμνωσε τη Δύση για το συριακό

Ξεκάθαρη αιχμή κατά των ΗΠΑ από τον πρόεδρο Πούτιν, για το ζήτημα της αντιμετώπισης των τρομοκρατών ισλαμιστών. Με αφορμή την πολύνεκρη επίθεση στην Άγκυρα, ο Ρώσος πρόεδρος απηύθυνε έκκληση σε όλες τις δυνάμεις παγκόσμια να ενωθούν για την αντιμετώπιση του κακού, όπως το χαρακτήρισε.

Σκληρή γλώσσα αλλά και «δούλεμα» από τον Λαβρόφ

Με πολύ σκωπτικό τρόπο (στην καθομιλουμένη το λέμε κανονικό δούλεμα), ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, αντιμετώπισε τις εδώ και ένα χρόνο αποτυχημένες κατά κοινή ομολογία, αεροπορικές επιχειρήσεις και επιδρομές των ΗΠΑ και των συμμάχων στη Συρία.