Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Μόσχα: Εκστρατεία λάσπης από το ΝΑΤΟ

Παρά τις σαφείς εξηγήσεις που έδωσε η Μόσχα στην Άγκυρα για το περιστατικό με την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από το ρωσικό βομβαρδιστικό, το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να δυναμιτίζει την ήδη τεταμένη κατάσταση στην περιοχή, χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο της προπαγάνδας. Σύμφωνα με τον ρώσο απεσταλμένο στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, Αλεξάντερ Γκρούσκο, αυτό και μόνο το γεγονός αποκαλύπτει της πραγματικές προθέσεις της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Οι.... σκελετοί των τραπεζών

Αναλυτικά στοιχεία για τα «κόκκινα» δάνεια και πλήρη ενημέρωση για το πού πήγαν τα κεφάλαια από τις συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών τα τελευταία χρόνια, θέλει ως το τέλος Οκτωβρίου από τις διοικήσεις των τραπεζών, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και κατά συνέπεια οι τοκογλύφοι δανειστές.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

«Καθαρίζει» τους τζιχαντιστές στη Συρία ο Πούτιν
 Απόλυτη η στρατιωτική κυριαρχία της Ρωσίας στην περιοχή

Του Απόστολου Ρόσσιου
Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των ρωσικών επιχειρήσεων κατά των εξτρεμιστών του Ισλάμ στη Συρία, έρχονται να επιβεβαιώσουν την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα του σχεδίου Πούτιν στην Μ. Ανατολή. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής με την απόλυτη ακρίβεια, αναγκάζουν αφενός τους τζιχαντιστές είτε να τρέπονται σε φυγή είτε να παραδίδονται και αφετέρου την Δύση να αποδέχονται την κυριαρχία της Ρωσίας στην περιοχή.

Ζουν σε άλλη χώρα..

Το τι χαρά, γέλιο, αστειάκια, πειράγματα έπεσαν στην Βουλή στη διάρκεια της πρώτης ημέρας, δε λέγεται! Τους παρατηρούσες και αναρωτιόσουν: καλά αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού; 

Έχουν τη συναίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Έρχεται πόνος...Τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ όσο και ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, το πρώτο που υπογράμμισαν - στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Eurogroup - ήταν η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να εφαρμόσει, κατά γράμμα, τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές. Δεν χρειάζονται σχόλια. 

Εις υγείαν των ...μεταλλαγμένων

Η υποκρισία με το ζήτημα των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη,  περισσεύει πλέον. Και εξηγώ: αυτή τη στιγμή, 15 από τις 28 χώρες - μέλη της ΕΕ έχουν ζητήσει εξαίρεση από την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε μέρος ή στο σύνολο της επικράτειάς τους.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Οι Τσετσένοι έτοιμοι για την Συρία

Αίτημα προς τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν, να επιτρέψει τους Τσετσένους στρατιώτες να πολεμήσουν κατά των εξτρεμιστών του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία, έστειλε, ο πρόεδρος της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Τους παραδίδει μαθήματα

Ένα μεγάλο "όχι" - ανεξάρτητα ποιος ο λόγος σκοπιμότητας- εισέπραξαν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο (να μην ξεχνάμε ποιος κυβερνά την Ε.Ε." από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, το οποίο αποτελεί και μάθημα κατά κάποιον τρόπο για τους "ευαίσθητους" Ευρωπαίους.

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Μήνυμα Πούτιν για Ουκρανία

Προφανώς, δεν δόθηκε η δέουσα σημασία, στην αποστροφή του Πούτιν για του ουκρανικό ζήτημα, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Κανένα όπλο δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να διασφαλίσει την ακεραιότητα της, είχε πει ο Ρώσος πρόεδρος.