Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Οι «παράπλευρες απώλειες» των ΗΠΑ

Εκατοντάδες, αν όχι, χιλιάδες άμαχοι σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιθέσεις του διεθνούς συνασπισμού που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κατά του «ισλαμικού κράτους» στο Ιράκ και τη Συρία. Αυτό αναφέρει μια νέα έκθεση που συντάχθηκε από την ομάδα ανεξάρτητων δημοσιογράφων με την ονομασία «Airwars». Η ομάδα, έχει συλλέξει δεδομένα από τις περιοχές που έχουν βομβαρδισθεί. Οι ονομαζόμενες από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους, «παράπλευρες απώλειες», δεν φαίνονται καθόλου «παράπλευρες».

Η ψευτοανάπτυξη του Ραχόι


Ένα ρεπορτάζ που ισοπεδώνει την πολιτική του Ισπανού πρωθυπουργού και τον αδειάζει αναφορικά με τους κομπασμούς του, για ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες στη χώρα του, δημοσίευσε η Deutsche Welle. Περίπου τρεις ώρες έξω από την Μαδρίτη υπάρχει η πόλη Μπριβιέσκα στην οποία πριν την κρίση ζούσαν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι. Πλέον την έχει εγκαταλείψει σχεδόν το ήμισυ των κατοίκων, αναζητώντας αλλού την τύχη, διότι έχασαν τη δουλειά τους. Η πόλη παρουσιάζει μια εικόνα ερήμωσης στους εμπορικούς δρόμους. Πωλητήρια είναι κολλημένα παντού, κλειστά παράθυρα και πόρτες. Η μικρή καστιλιάνικη πόλη δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την ανάπτυξη που διατείνεται η πολιτική ηγεσία ότι υπάρχει.

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Ετοιμάζουν χτύπημα κατά του Άσαντ


Στο δεύτερο και ουσιαστικό βήμα που έχει ως τελικό στόχο την απομάκρυνση του προέδρου της Συρίας Αλ Άσαντ από την εξουσία προχωρούν οι ΗΠΑ. Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας στο Λευκό Οίκο, Άλιστερ Μπασκ, η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη βοηθήσει τους αντάρτες της Συρίας με οποιοδήποτε μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το Πεντάγωνο είναι πρόθυμο να τους παραχωρήσει μαχητικά αεροσκάφη και βαρύ οπλισμό για να τους προστατεύσει.

Αφελείς πάντως δεν είστε!

Για προσέξτε κάτι εσείς οι φωστήρες της νέας συγκυβέρνησης και εσείς ινστρούχτορες της οικονομίας της ...αγοράς: 1) παλαιότερα δικαιολογούσατε ανάλογες πτώσεις στο χρηματιστήριο ως "διόρθωση". Τώρα πως το δικαιολογείτε; 2) αυτη τη στιγμή η αξίες ορισμένων τραπεζών στο χρηματιστήριο είναι κάποιες δεκάδες εκατομμύρια. Αυτές κουβαλάνε όμως υποθήκες Ελλήνων πολλών δις. Δηλαδή, στο εξής μπορούν ν αλλάξουν χέρια μέσω των μετοχών στο άψε σβήσε χωρίς να πάρει κανεις χαμπάρι. Για παράδειγμα ο Σόρος μπορεί ν αγοράσει μέχρι και "πακέτο πλειοψηφείας" της τράπεζας ανενόχλητος και εις βάρος των Ελληνων μικρομετόχων.