Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Αποικία χρέους, αργά και σταθερά η Ελλάδα


Μετά και την πρόσφατη απόφαση της αριστερής και ολίγον πατριωτικής πλην όμως μνημονιακής κυβέρνησης να παραδώσει ουσιαστικά τη χώρα στον ESM, το κατ´ εξοχήν εργαλείο του Δ´ οικονομικού Ράιχ για την υποδούλωση των ευρωκρατών, είναι ξεκάθαρο ότι αργά αλλά σταθερά η χώρα μας μετατρέπεται σε αποικία χρέους.
Οι τοκογλύφοι δανειστές θα διατάζουν και όλοι εμείς οι κατά τα άλλα δημοκράτες, προοδευτικοί και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, θα εκτελούμε με κατεβασμένα κεφάλια.

Απόφαση που ταράζει τα Βαλκάνια


Τη στιγμή λοιπόν που τα Βαλκάνια βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις απειλές των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους, έρχεται η ελληνική κυβέρνηση να δυναμιτίσει τρόπον τινά την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τον αλβανικό και σερβικό Τύπο, που δημοσιεύουν έγκυρες πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για αναγνώριση του Κοσόβου και της Μετόχια ως ανεξάρτητου κράτους! Η είδηση αυτή ως ηταν φυσικό προκαλεί την έντονη δυσφορία στο αδερφό σερβικό κράτος, με τον Σέρβο υπουργό εξωτερικών Ι. Ντάτσιτς να ετοιμάζεται για έντονο διάβημα κατά της Αθήνας. Θυμίζω ότι υπάρχουν ακόμη πέντε χώρες της ΕΕ, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Ισπανία, που δεν έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κόσσοβου και Μετόχια.

Ένα όνειρο ...τρελό!


Πρέπει να σας διηγηθώ ένα όνειρο που είδα το μεσημέρι ετσι οπως κοιμόμουν, απολαμβάνοντας τη σιέστα μου. Ηταν πολύ έντονο, σα να ήταν αληθινό! Λοιπον, σας το εξιστορώ:
Αφού "απελευθερώθηκαν" μετά την υπογραφή τους στο νέο επαίσχυντο μνημόνιο πρεπει μα ετοιμαστούμε να ζήσουμε και να μάθουμε τι σημαινει ΣΥΡΙΖΑ-αριστερά του Αλεξη Τσίπρα και πατριώτες ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια και σε όλο το εύρος της πολισχιδούς δραστηριότητας. Αρχίζουμε λοιπόν από τη διαπλοκή:

Τρίζουν τα θεμέλια της Ε.Ε.


Πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό πλέον από όλους, γνώστες και μη γνώστες περί των οικονομικών και πολιτικών πραγμάτων, ότι το βασικό κλειδί για όχι μόνο για την απρόσκοπτη πορεία της χώρας μας αλλά και για το σύνολο της Ε.Ε. είναι η υπόθεση «χρέος». Αν δεν λυθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, κανένα κράτος δεν θα έχει θετική πορεία ούτε θα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτή είναι και η μεγάλη παγίδα που έχει στήσει ο Σόιμπλε και το τραπεζικό ευρωκατεστημένο στα κράτη - μέλη και πρωτίστως στην Ελλάδα. Διόγκωση του χρέους σημαίνει, μέτρα λιτότητας, σημαίνει «μεταρρύθμιση» δηλαδή ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων των κρατών μελών και αγορά τους από τους «φίλους» του Βερολίνου «μπιρ παρά», όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Οχι μαζί σας πια!


Ορισμένοι εκ των φίλων, οπαδών και στελεχών της νέας μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζητάνε διάλογο δήθεν για να εξηγήσουν την κολοτούμπα που θα ζήλευε και η χρυσή Κομανέτσι, που έκανε η κυβέρνηση την οποία στηρίζουν. Χρησιμοποιούν την γνωστή επιθετική τακτική, που συνοψίζεται στο "εχεις άλλη λύση;" ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα κατά την λαϊκή ρύση, για να καλύψουν την ανεπάρκεια των κυβερνώντων. Αγαπητοί μου, δεν υπάρχει αντικείμενο διαλόγου πλέον μαζί σας. Για τον απλούστατο λόγο ότι η κυβέρνηση μεταλλάχθηκε σε μνημονιακή και κατά συνέπεια δεν υφίσταται αντιπαράθεση με το μνημονιακό μπλοκ.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Είστε κατώτεροι των περιστάσεων!


Και όμως δεν πρόκειται για αστείο, είναι απολύτως σοβαρό, όσο και απίστευτο παράλληλα. Μετά από την προ λίγων ωρών απαξίωση της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας, μετά από πέντε μήνες διακυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, φαντάζει ως μια ομάδα μαθητευόμενων μάγων που δεν γνωρίζει που βαδίζει, που οδηγεί τη χώρα, σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία. Και που διαπίστωσε ως εκ του θαύματος, ότι δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο, δεν έχει στρατηγική για να δώσει λύση σε ένα σοβαρό αδιέξοδο στο οποίο η ίδια εν πολλοίς έχει συμβάλει. Και το χειρότερο: ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ, χρησιμοποιούν αυτό ακριβώς το επιχείρημα για να απαλλάξουν τον εαυτό τους από οποιαδήποτε ευθύνη!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Αλήθειες από την «δική μας» Βαλεντίνα


Σε δηλώσεις με σαφείς αιχμές, για πολλούς αποδέκτες και ειδικά προς την Αθήνα, με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα, προέβη η τρίτη στην ιεραρχία της εξουσίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, γνωστή φιλέλληνας και πρώην πρέσβειρα της Ρωσίας στην Αθήνα, Βαλεντίνα Ματβιένκο. Η ρωσίδα αξιωματούχος χαιρέτισε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Ελλάδας και δανειστών στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν επιλύονται τα στρατηγικά προβλήματα της χώρας.

Η "μετάλλαξη" του ΣΥΡΙΖΑ


Τα πρώτα "καμπανάκια" και τα πρώτα "αντίο" για τον Αλέξη Τσίπρα από την πλευρά των φίλων του, έρχονται από την Ισπανία και μάλιστα από "συντρόφους"!
Ειδικότερα, αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ πήρε το ανερχόμενο ισπανικό κόμμα «Podemos», τονίζοντας κατι αρχήν τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της Ισπανίας και της Ελλάδας. Παράλληλα χαρακτήρισε τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους ηγέτες «όχι καλή», διότι αντιτίθεται στη βούληση των Ελλήνων πολιτών, η οποία αναδείχθηκε στο δημοψήφισμα και ήταν εναντίον της λιτότητας. Άκουσες Αλέξη;

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Μετά τον Καραμανλή θα έχουμε και νέο "ήρωα;"


Κόφτε τις ανοησίες επιτέλους περί απειλών και απολαύστε κανένα μπάνιο. Ετσι θα καλύψουν τον ολετήρα που έρχεται! Έτσι θα καλύψουν το μικρό τους ανάστημα. Ετσι θα καλύψουν την υποταγή τους, την οριστική παράδοση της Ελλάδας στο Δ´ οικονομικό Ράιχ!
Η εθνική καταστροφή ολοκληρώνεται, αν δεχθεί ο πρωθυπουργός (;) την γερμανική πρόταση για την λεγόμενη συντεταγμένη έξοδο από το ευρώ και την εφαρμογή διπλού νομίσματος! Θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα!! Μόνο "ασύντακτη", μονομερής εθελούσια έξοδος από το ευρώ για να μην ισχύουν ευρωπαϊκοί κανόνες και μνημόνια!