Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Σαν σήμερα ......αποφράς ημέρα.....η Πόλις εάλω!!!


"Η Πόλις ήτον το σπαθί, / η Πόλις το κοντάρι.
Η Πόλις ήτον το κλειδί / της Ρωμανίας όλης
Κ΄ εκλείδωνε κ΄ εσφάλιζεν / όλην την Ρωμανίαν
Κ΄ όλον το Αρχιπέλαγος / εσφικτοκλείδωνέν το".
Στις 28 Μαΐου συντελέστηκε μεγάλη ακολουθία στην Αγία Σοφία, η τελευταία χριστιανική ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στην περίφημη εκκλησία της πόλης, την οποία παρακολούθησε πλήθος αξιωματούχων και πιστών. Ο Κωνσταντίνος ΙΑ' σε λόγο προς τον λαό του,

Το κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι;


Η Βρετανία ζήτησε την βοήθεια του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Η Βρετανία κάλεσε την Ρωσία να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, καθώς η Δύση φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι η αντιπαράθεση με τη Ρωσία δεν έχει καλό τέλος.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Μετά την Ελλάδα σειρά έχει η Κροατία


Πριν από λίγες ημέρες έγραφε η γερμανική εφημερίδα «am Sonntag» ότι
οι δύο αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί των Γερμανών είναι Ελλάδα και Κροατία. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι γνωστή. Είμαστε πλέον …γερμανική αποικία. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι, η Κροατία βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο της Ελλάδας. Βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αρχίζουν να μιλούν για «μεταρρυθμίσεις» (τι πρωτότυπο;) και ψάχνουν τον τρόπο για την ένταξη και της Κροατίας στο ..κλαμπ των οικονομικά υπόδουλων κρατών!

Απόστολος Ρόσσιος: Ετοιμάζουν νέο κύκλο αίματος και αλλαγές στα Βαλκάνια

Η επανεμφάνιση με …αιματηρό τρόπο των Αλβανόφωνων εξτρεμιστών, των γνωστών από το παρελθόν και ως UουCτσεKάδων, είναι μια παράμετρος που προβληματίζει τις υπηρεσίες ασφαλείας τόσο στα όμορα κράτη όσο και πέραν του Ατλαντικού. Αν συνυπολογιστεί και η δράση του έτερου τρομοκρατικού βραχίονα, του ριζοσπαστικού ισλαμισμού, που «οργιάζει» στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, τότε ο πονοκέφαλος είναι ισχυρός. Και αυτό διότι οι εν λόγω υπηρεσίες, φοβούνται την κοινή δράση των αυτών ακραίων μορφών κοινωνικοπολιτικής και θρησκευτικής έκφρασης.