Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Και μετά τι θα γίνει;


Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ
Για τους πάσης φύσεως φωστήρες της είδησης αλλά και της κυβέρνησης: άντε και υπογράψαμε νέο μνημόνιο, συγνώμη πρόγραμμα ήθελα να πω, για δύο χρόνια. Του χρόνου θα χρειαστεί πάλι επικαιροποίηση, όπως προβλέπεται. Συνεπάγονται νέα μέτρα διότι πρέπει να γίνουν «μεταρρυθμίσεις» δηλαδή να ξεπουλήσουμε ότι απέμεινε. Μετά το 2016 επίσης, θα χρειαστεί και πάλι νέο μνημόνιο διότι τότε πρέπει να πληρώσουμε και τα τοκοχρεολύσια. Αφού παραδώσουμε στους φίλους των δανειστών τοκογλύφων τους υδρογονάνθρακες και τις μεταφορές, μετά δεν θα υπάρχει κάτι άλλο προς «μεταρρύθμιση».

Νέα ανθελληνική πρόκληση από τον ψευτομουφτή Θράκης


Και όμως, δεν το είδα και δεν το διάβασα στα «ενημερωτικά» ΜΜΕ. Ούτε βεβαίως δεν είδα κανένα σχόλιο από τον κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Ποταμιού. Και αναφέρομαι στην απίστευτου μεγέθους πρόκληση του ψευτομουφτή της Κομοτηνής, ο οποίος σε σχετική εκδήλωση της FUEN λίγες ημέρες πριν, ούτε λίγο ούτε πολύ, «βάφτισε» Τούρκους της Δυτικής Θράκης, τους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα (Ρομά, Πομάκοι κλπ) που διαβιούν στην περιοχή. Προχώρησε ωστόσο ακόμη πιο βαθιά την πρόσκλησή του ζητώντας ακόμη και δημοψήφισμα!

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Είναι μία από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας Ιστορίας. Και αυτό δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, ούτε βεβαίως «νέας ρεπουσιάδας». Αναφέρομαι στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, όπως ονομάστηκαν οι άγριες σφαγές και οι μαζικοί εκτοπισμοί εναντίον Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου, που πραγματοποιήθηκαν από τον Μουσταφά Κεμάλ (Ατατατούρκ) και το κίνημα των Νεότουρκων κατά την περίοδο 1914-1923. Από τις βαρβαρότητες των νεότουρκων, έχασαν τη ζωή τους 368.000 Ελληνοπόντιοι ενώ οι επιζώντες κατέφυγαν στα βόρεια παράλια του Εύξεινου Πόντου (πρώην ΕΣΣΔ), ενώ άλλοι μετακινήθηκαν μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, στην Ελλάδα. Συνολικά ο πληθυσμός την εποχή εκείνη ξεπερνούσε τις 700.000.

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Η Μεγάλη Αλβανία στο παιχνίδι των ΗΠΑ για την ενέργεια

- Πυριτιδαποθήκη τα Βαλκάνια και φόβοι για νέες αλλαγές συνόρων υπό την …εποπτεία των ΗΠΑ

Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ*

Και όμως, τα τελευταία σοβαρά γεγονότα που σημειώθηκαν στην περιοχή της βόρειας FYROM, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε και μπορούν να χαρακτηριστούν ως μεμονωμένα. Οι δολοφονίες των σλαβόφωνων πολιτών και αστυνομικών από αποδεδειγμένα, ομάδες των αλβανόφωνων αυτονομιστών του γνωστού UCK (ΟυΤσεΚα), συναποτελούν μέρος του σχεδίου για την εκκαθάριση της «ανεξάρτητης» περιοχής της Ιλλυρίδας, όπως την έχουν ονομάσει. Και αυτό εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο για την Μεγάλη Αλβανία, το οποίο, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.