Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Να καταργηθούν οι παρελάσεις


Επί τη ευκαιρία των γάμων του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, (καλούς απογόνους εύχομαι), ο οποίος επιτέλους παντρεύεται τον αγαπημένον του, κρίνω σκόπιμο, ο εν λόγω πρωθυπουργός, να μεταφέρει στον "φιλέλληνα" λάτρη του ελληνικού κρασιού και πρόεδρο της Ευρωπαϊκής κυβέρνησης, το εξής: να δώσει εντολή στις αποικίες της γερμανικής Ευρώπης να καθιερώσουν άμεσα την παρέλαση των ομοφυλόφιλων (δηλαδή του τρίτου φύλου) και να καταργήσουν την ίδια στιγμή, όπου υφίσταται, η στρατιωτική παρέλαση των ανδρών και των γυναικών (δηλαδή, του πρώτου και δεύτερου φύλου, των γνωστών ως τώρα φύλων). Αυτό θα είναι ένα σαφές δείγμα της προσήλωσής μας στη Δημοκρατία και στην αλληλεγγύη των λαών και των αδυνάτων!

Η αποικία που λέγεται Ουκρανία


Για να διαπιστώσει κανείς, πόσο απροκάλυπτα πλέον οι ΗΠΑ ασκούν τον απόλυτο έλεγχο στην Ουκρανία και την έχουν καταστήσει πραγματικό δορυφόρο τους αρκούν οι παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες. Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Γιατσενιούκ ήταν μέχρι πρόσφατα ανώτατο στέλεχος σε επενδυτική τράπεζα του Τζορτζ Σόρος, του οποίου, όπως αποδείχθηκε, η ΜΚΟ Open Society έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Γιανουκόβιτς. Επίσης, ενεργό ρόλο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ουκρανίας παίζει ο ίδιος ο Σόρος. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Π. Ποροσένκο, διόρισε τον Αμερικανό γερουσιαστή Τζον Μακέιν ως σύμβουλό του.

Έξοδος από την ευρωζώνη


    Και όμως σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, οι
    Γερμανοί φοβούνται ακριβώς την περίπτωση ντόμινο. Και μπορεί οι απώλειες να είναι "μικρές" και "προβλέψιμες", όπως τονίζεται, ωστόσο οι απώλειες αυτές θα "ενεργοποιήσουν" την "αστάθεια" της ήδη οριακής κατάστασης σε Ιταλία και Γαλλία, γεγονός που θα σημάνει την αρχή ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ που όπως υποστηρίζουν οικονομικοί αναλυτές, δεν έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο και θα το θυμάται ο κόσμος για τα επόμενα εκατό χρόνια!

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Oι δανειστές δεν είναι ..εκκλησία.

Πιστεύω να το έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι δανειστές δεν είναι ..εκκλησία. Με εκβιασμούς και ότι άλλο μέσο διαθέτουν, θέλουν να επιβάλουν τις πολιτικές τους στην χώρα μας για να μπορέσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τοκογλυφικό κεφάλαιο (τραπεζίτες) να αγοράσουν στην ξευτίλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας. Σου λένε απλά: θέλεις ευρώ; (αυτοί τα διαχειρίζονται μόνο) τότε πουλήστε στους τοκογλύφους τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, το εθνικό ταχυδρομείο κλπ.

Διαμαρτυρία για τις γερμανικές επανορθώσεις


Πιστός στους αγώνες για δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη των τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός, ο πάντα μαχητικός πρώην βουλευτής και μέλος του Κινήματος Ελληνορωσικής Συμμαχίας Λευτέρης Κωνσταντινίδης. Αυτή τη φορά μαζί με πιστούς φίλους του «Κινήματος Αξιοπρέπειας», όπως ο Γ. Καρακίτσος, Τ. Μηλιαράκης, διαδηλώνουν για τέταρτη συνεχή ημέρα, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ζητώντας δικαίωση των αιτημάτων του ελληνικού λαού από το Βερολίνο, αναφορικά με τις γερμανικές επανορθώσεις.

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Τι έκανε ο αείμνηστος πρόεδρος Κίρχνερ και οδήγησε τη χώρα έξω από την κρίση


-​Μετά από έξι χρόνια σκληρής ύφεσης, οι Έλληνες κυβερνώντες οφείλουν να παραδειγματιστούν

Του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ*
Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια από τη στιγμή που ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από το μακρινό Καστελόριζο, αποφάσισε να εντάξει την Ελλάδα σε μνημονιακό καθεστώς και να παραδώσει ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία στους γύπες της διεθνούς τοκογλυφίας.

Ανοιχτή πρόταση Πούτιν στον Τσίπρα για τους BRICS


Του Απόστολου Ρόσσιου
Μια σημαντική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στο ήδη με παγκόσμιο ενδιαφέρον οικονομικό σκηνικό των BRICS που έχει στηθεί με πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών Σεργκέι Στορτσάκ , στο πλαίσιο του ανοίγματος που γίνεται σε χώρες εκτός συμφώνου, απηύθυνε πρόσκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να μετάσχει ως μέλος στην Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης. Αυτό όμως που έχει μείζον ενδιαφέρον και στο οποίο οφείλεται μέγιστη προσοχή είναι η αποστροφή του Ρώσου αξιωματούχου του Κρεμλίνου, για τη χρήση του ρωσικού νομίσματος. Και αυτό είναι και το τολμηρό βήμα που προτείνει ο Στορτσάκ: να χρησιμοποιηθεί το ρούβλι στις μεταξύ μας οικονομικές συναλλαγές!

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Το σχέδιο για την μεγάλη Αλβανία προχωράει.

Μετά το Κόσοβο σειρά εχει το κράτος που στήριξε ο Σόρος, η ΠΓΔΜ. Με τις ευλογίες πάντα του αφεντικού πέραν του Ατλαντικού. Οι περιοχές με ενεργειακές ύλες πρέπει να "ενωθούν" προς εξυπηρέτηση του μπος. Το αστείο και ταυτόχρονα ηλίθια προπαγάνδα που εχει αρχίσει: τι κάνει η Ρωσία; Αναρωτιούνται δήθεν τα παπαγαλάκια, οι εθελόδουλοι και τα φερέφωνα ων σύγχρονων σταυροφόρων! Να κάνουν εισβολή; Δεν αντέχει στη λογική! Να κάνουν τι, όταν πλην της Σερβίας, σε όλες τις γειτονικές μας χώρες υπάρχουν πλέον ισχυρές στρατιωτικές αμερικανικές βάσεις;