Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Τρέμουν την επόμενη ημέρα...


Μαθαίνω ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα διαπλεκόμενα, τα δίνουν όλα για να πετύχουν δύο πράγματα: να μείνει εκτός Βουλής ο Καμμένος και να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι κάνουν ότι μπορούν υπέρ του Ποταμίσιου και του Giorgos, προκειμένου να είναι αυτοί οι εταίροι του Αλέξη Τσίπρα στη νέα κυβέρνηση.
Αυτό όμως για το οποίο ανησυχούν πάρα πολύ, ειδικά όσοι έχουν δει …αχνά την εικόνα του Ειδικού Δικαστηρίου, είναι η επόμενη ημέρα. Όπως μαθαίνω, ετοιμάζεται πολιτική αγωγή για δύο ή τρία κακουργήματα σε πρώτη φάση.

Η Ευρώπη ζητάει τώρα διάλογο με την Ρωσία για εξομάλυνση των σχέσεων


Πούτιν: Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτε
- Διέκοψε την παροχή αερίου μέσω της Ουκρανίας σε πέντε χώρες της Ε.Ε.
Του Απόστολου Χ. Ρόσσιου
Αναμφίβολα πρόκειται για νέα ήττα του διευθυντηρίου της Ε.Ε. στην διπλωματική σκακιέρα απέναντι στη Ρωσία, στον ιδιότυπο πόλεμο που έχει κηρύξει κατά της Ρωσίας, ακολουθώντας βεβαίως την πολιτική της Ουάσιγκτον. Οι έως τώρα προσπάθειες για την πλήρη απομόνωση της Ρωσίας έχουν αποτύχει παταγωδώς. Και αυτό εξηγείται από τους πολύ χαμηλούς τόνους των Βρυξελλών, τις τηλεφωνικές συνομιλίες Μέρκελ προς Πούτιν και τελευταία από την επίσημη επίσκεψη σε υψηλό επίπεδο, απεσταλμένου της Ε.Ε. στη Μόσχα. Η πολιτική των πιέσεων και των παράνομων κυρώσεων προφανώς δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους εμπνευστές της. Η απάντηση Πούτιν με τα αντίμετρα και την στροφή της Ρωσίας προς άλλες χώρες και αγορές, δημιούργησαν πανικό στις παραγωγικές δυνάμεις της Ε.Ε.