Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Αυτό λέγεται "αριστερή" πολιτική;


Είναι ξεκάθαρο ότι: με αυτά που προτείνει η κυβέρνηση στους τοκογλύφους δανειστές ακυρώνει βασικές επιλογές της πολιτικής της, των πολιτικών της θέσεων καθώς:
- δεν καταργεί το μνημόνιο
- δεν βελτιώνει τις εργασιακές συνθήκες του μνημονιακού μεσαίωνα
- δεν αυξάνει τον κατώτατο μισθό
- δεν αυξάνει το αφορολόγητο όριο
- δεν καταργεί τον ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά σχιζοφρενικά χαράτσια των σαμαροβενιζέλων


- δεν μειώνει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης
- δεν μειώνει τις τιμές στα τιμολόγια της ΔΕΗ (αντιθέτως αυξήθηκαν κιόλας!)
- δεν επαναφέρει τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων τουλάχιστον για τους συνταξιούχους που ζουν στο όριο της φτώχειας και πάει λέγοντας....
Επιπροσθέτως, θυμίζω ότι στο πρόγραμμα των θέσεων του κόμματος, λέει με σαφήνεια:
13. 2. Αποτρέπουμε τη μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους. Επαναδιαπραγματευόμαστε τις δανειακές συμβάσεις και ακυρώνουμε τους επαχθείς όρους τους, θέτοντας ως πρώτο θέμα τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, πραγματοποιώντας λογιστικό έλεγχο. Όπως συμπυκνώνει το σύνθημα «καμιά θυσία για το ευρώ», απόλυτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η αποτροπή της ανθρωπιστικής καταστροφής και η ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών, όχι η υποταγή σε υποχρεώσεις που ανέλαβαν άλλοι, υποθηκεύοντας τη χώρα. Δεσμευόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε τις ενδεχόμενες απειλές και τους εκβιασμούς των δανειστών με όλα τα δυνατά όπλα που μπορούμε να επιστρατεύσουμε , ενώ είμαστε ήδη έτοιμοι να αναμετρηθούμε με οποιαδήποτε εξέλιξη, βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός θα μας στηρίξει.