Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Ψύχραιμος και αποφασισμένος ο Βλαντιμίρ Πούτιν


- Βολές κατά των διεθνών κερδοσκοπικών κεφαλαίων και των ΗΠΑ για την επεκτατική πολιτική τους
Του Απόστολου Χ. Ρόσσιου
Με αποφασιστικότητα και σιγουριά για το μέλλον της Ρωσίας παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της τρέχουσας συγκυρίας που αντιμετωπίζει, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξή Τύπου. Το πλέον δυσμενές σενάριο για την οικονομία της Ρωσίας είναι μια κρίση που θα διαρκέσει για δύο χρόνια, τόνισε ο ρώσος ηγέτης στους 1200 και πλέον παρόντες δημοσιογράφους. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί νωρίτερα, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνηγορούν σε αυτό. Ένας από τους λόγους, όπως διευκρίνισε, είναι το πραγματικό πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου στη Ρωσία, το οποίο έχει φτάσει στα 148 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κουρελόχαρτο το Σύνταγμα


Τη Δευτέρα ο κυβερνητικός θίασος Σαμαρά-Βενιζέλου θα προχωρήσει στην δεύτερη κατά σειρά κορυφαία ανθελληνική πράξη του δράματος που παίζεται τα τελευταία χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Θα προχωρήσει σε κύρωση της παράτασης της μνημονιακής σύμβασης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου! Ένα κορυφαίο ζήτημα που υπερβαίνει ακόμη και αυτή τη Βουλή των Ελλήνων, όπως είναι η παράταση της μνημονιακής σύμβασης το «περνάνε» με Πράξη Νομοθετικοϋ Περιεχομένου! Βέβαια οι εθελόδουλοι των Αθηνών, το ξέρουν το «έργο». Το έχουν …ξαναπαίξει στις 12 Δεκεμβρίου 2012, όταν κυρώθηκε η πρώτη τροποποίηση του μνημονίου μεταξύ της Ελλάδας και του EFSF.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Νεοσυντηρισμός και ηγεμονικό σχέδιο των ΗΠΑ

Ο νεοσυντηρητισμός είναι η ιδεολογία τύπου “ America uber alles”, η Αμερική πάνω απο όλους. Οι νεοσυντηρητικοί πιστεύουν ότι η ιστορία έχει διαλέξει την Αμερική ως Παγκόσμιο Ηγεμόνα και γί αυτό τον λόγο είναι “εξαιρετική” και “απαραίτητη”. Ο ίδιος ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα το έχει δηλώσει πολλές φορές. Αυτή η ιδεολογία δίνει στους νεοσυντηρητικούς τεράστια δύναμη και επιρροή και αυτή η εμπιστοσύνη και δύναμη καθιστά τους νεοσυντηρητικούς ριψοκίνδυνους.