Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Και επισήμως προτεκτοράτο η Ελλάδα


Δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα. Το διευθυντήριο της Ευρώπης, Κομισιόν το ονομάζουν, λειτουργεί πλέον ανοιχτά ως εντολοδόχος της διεθνούς τοκογλυφίας και παρεμβαίνει απροκάλυπτα στα εσωτερικά ζητήματα μιας υποτίθεται δημοκρατικής ανεξάρτητης χώρας. Και προσέξτε, ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η πλήρης εφαρμογή της «Ομοσπονδοποίησης» και του «Ευρωσυντάγματος». Με εντολές προφανώς του «φίλου» της Ελλάδας Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, η υφιστάμενή του και εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρτ, κληθείσα να σχολιάσει την υποψηφιότητα Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ξεπέρασε κάθε όριο διπλωματικής δήλωσης και ουσιαστικά μόνο εντολή δεν έδωσε στους Έλληνες και τις Ελληνίδες να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Μονόδρομος η αλλαγή γεωστρατηγικής πολιτικής


- έξοδος από την ευρωζώνη και στρατηγική συμμαχία με Ρωσία - BRICS
Η επιλογή Σαμαρά για το πρόσωπο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας απλώς επιβεβαιώνει τα όσα οι μη "παραμυθιασμένοι" έλεγαν και υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι: στην εποχή των μνημονίων δεν κυβερνά η κυβέρνηση των Αθηνών. Δεν μπορει να προτείνει ο πρωθυπουργεύων Αντώνης Σαμαράς, πρόσωπο που δεν έχει καμία τύχη ως υποψήφιος. Πρόκειται για ομολογία ήττας! Και αυτό είναι σαφές σε όλους τους έχοντες κοινόν Νου.

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Πρόωρες κάλπες στις 25 Ιανουαρίου


Για καφεδάκι, σουβλάκι και ρετσίνα έρχονται οι χαμηλόβαθμοι εκπρόσωποι των τοκογλύφων – δανειστών. Για τους υψηλόβαθμους, χλωμό το βλέπω. Συντηρείται κλίμα πολέμου. Ήδη έστειλαν τελεσίγραφο να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση με το ζήτημα των εκλογών και βλέπουμε.
Η κατάσταση τρέχει πλέον πολύ πιο γρήγορα. Την τρέχουν δηλαδή οι ξένοι δαμειστές της διεθνούς τοκογλυφίας. Βιάζονται να βάλουν στο "τσουβάλι" τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο Σόϊμπλε. Πως θα γινει αυτό; Μα με τον ιδιο τρόπο που έγινε με το ΠΑΣΟΚ. Συνασπισμός των ετερόκλητων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κατά τα πρότυπα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Γί αυτό και το στημένο σκηνικό με τη δήθεν αδιάλλακτη στάση τους!

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Νέο "σοκ" στην Ε.Ε. από την απόφαση Πούτιν

- Σε αδιέξοδο το διευθυντήριο των Βρυξελλών μετά το «πάγωμα» του South Stream και τις συμφωνίες Μόσχας - Άγκυρας
- Μεγάλοι χαμένοι Ελλάδα και Βουλγαρία
Διεθνείς αντιδράσεις αλλά και τριγμούς στην ευρωπαϊκή αγορά, προκάλεσε η αιφνίδια και απρόσμενη για τους δυτικούς απόφαση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να αναστείλει την κατασκευή του νότιου ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου τον γνωστό South Stream.
Η εν λόγω απόφαση, η οποία συνοδεύτηκε παράλληλα και με την αλλαγή στρατηγικής συμμαχιών του προέδρου Πούτιν στον τομέα της ενέργειας, φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ευρωπαϊκή Ένωση ειδικά στον τομέα της ενέργειας και αλλάζει το status στην περιοχή.