Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Θέλουν την ανατροπή Άσαντ πάση θυσίαΤην αλλαγή της εξουσίας στη Συρία, συζήτησαν Ταγίπ Ερντογάν και Τζο Μπάιντεν στη διάρκεια της συνάντησης στην Άγκυρα. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα η συνάντηση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με τον πρόεδρο της Τουρκίας είχε ειλικρίνεια και αμεσότητα και διήρκησε πάνω τέσσερις ώρες! «Χρειαζόμαστε έναν διαφορετικό τρόπο για να αξιολογήσουμε το ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Συρίας και οι κύριες προσπάθειες στη Συρία πρέπει να στοχεύουν στην ανατροπή του καθεστώτος του προέδρου Άσαντ».

Το 2034 η Ελλάδα θα εϊναι στην ανάπτυξη


Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και θα βρεθεί αντιμέτωπη με παρατεταμένη κοινωνική κρίση αν δεν ληφθούν μέτρα για την ανάσχεσή της, υποστηρίζει έκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) για την Ελλάδα. Η μελέτη της ΔΟΕ, η οποία παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, εκτιμά ότι το 2014 η ελληνική οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 25% σε σχέση με το 2008, ενώ από την αρχή της κρίσης έχει χαθεί μία στις τέσσερις θέσεις εργασίας.

Τρέχουν για διαβατήρια στη Βουλγαρία οι Σκοπιανοί


Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία- Eurostat, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας, και δημοσιεύει η "Vest" της FYROM, από το 2001 μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, περίπου 51 χιλιάδες Σλάβοι του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM, έχουν λάβει την βουλγαρική υπηκοότητα.
Η κυβέρνηση των Σκοπίων δεν τηρεί στατιστικά στοιχεία για τους πολίτες της που έλαβαν διπλή ή τριπλή υπηκοότητα.

Διαπραγματεύονται ...ξεπουλώντας


Μας έχουν ζαλίσει τα … παπαγαλάκια με τις σκληρές διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση και ο "τσάρος" Χαρδούμπελης. Τώρα αν λέγεται διαπραγμάτευση, η πρακτική του Νασραντίν Χότζα, ή η εν κρυπτώ συνάντηση στο Παρίσι μακριά απο τις κάμερες που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση της συμφοράς, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Για να κατανοήσουμε όμως ποιος κυβερνά πραγματικά την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα, μας το υπενθυμίζει σε δηλώσεις της η κ. Μέρκελ προσωπικά, η οποία διαμηνύει: δεν θα βγείτε από το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση αυτοβούλως και βέβαια πρέπει να πάρετε το υπόλοιπο του δανείου απο το ΔΝΤ!

Διχοτόμηση της Κύπρου θέλει ο Βρετανός σοσιαλιστής


Τον είχαμε γνωρίσει ως υπουργό των Εξωτερικών της Βρετανίας με τη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του Μπλερ. Και τι δεν είχαν γράψει κάποτε για τον «μάγο» αυτόν της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων! Τώρα ήρθε η σειρά να ξεχωρίσει και στα διεθνή ζητήματα. Και μάλιστα εις βάρος του ελληνισμού και των ελληνοκυπρίων. Μιλώντας στο πρακτορείο «ανατολού» ο Τζακ Στρο είπε ότι «η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποδεχτεί την διαίρεση στην Κύπρο. Έτσι οι δύο κοινότητες πρέπει να δημιουργήσουν τις δικές τους σχέσεις.

Αρπάζουν τα σπίτια για ...ψίχουλα


  Tο παράδειγμα της Ισπανίας και στην Ελλάδα σε ακόμη πιο ακραία μορφή
Μα δεν μιλάει κανείς; Δεν εγείρεται κανείς; Δεν ξεσηκώνετε κανείς; Πως είναι δυνατόν να δεχθεί άκριτα η αντιπολίτευση αυτό το απίστευτο τερατούργημα, που εφηύραν για να προσπεράσουν τα δικαστήρια οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών; Ο μέγας Χαρδούμπελης που διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές – τοκογλύφους, όπως λένε τα εγχώρια παπαγαλάκια, ο άνθρωπος που δεν είναι από το Κολωνάκι όπως λέει ο ίδιος, πως το υπογράφει αυτό; Αυτό εξυπηρετεί τους πολίτες ή τους τοκογλύφους που θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη;