Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Κυβερνητικός θίασος επί ελληνικής σκηνής

Αυτές οι κυρίες της κυβέρνησης των συνεταίρων είναι χωρίς ανταγωνισμό πλέον! Μετά το «στερνή μου γνώση ...» που είπε η Μισέλ για την έξοδο από το μνημόνιο, προφανώς την μάλωσαν και επανήρθε δριμύτερη. Αυτή τη φορά, έριξε το ανάθεμα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Σκόπιμη παραποίηση των δηλώσεων» είπε η αναδεξιμιά του Κοκού, κατά δήλωσή της και όλοι ηρεμήσαμε.

Ποιοι είναι συνεργάτες των ισλαμοφασιστών;


Για δύο χρόνια πόλεμο έχουν συγκεντρώσει πολεμικό υλικό ο ι ισλαμοφασίστες του «ισλαμικού κράτους». Αυτό λένε τα στοιχεία του ΟΗΕ που έχουν δημοσιευτεί, σύμφωνα με τα οποία το Isis κερδίζει περίπου μεταξύ 850 χιλιάδων και 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα από το πετρέλαιο το οποίο πουλάει στην μαύρη αγορά. Μας λέτε παρακαλώ, ποιος αγοράζει το πετρέλαιο και σε ποιες τιμές;
............

Το θέατρο του παραλόγου ζει η Ελλάδα

Μόνο στη βελτίωση του συστήματος στοχεύουν οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, λέει ο Χαρδούμπελης. Και μετά κάνει τη γυριστή: «Δεν θα είναι οριζόντιες, αλλά θα είναι επιβαρύνσεις»! Δηλαδή, θα μας πονέςουν λίγο οι αλλαγές κ. Γκίκα;
Η κατάσταση έχει ως εξής: οι δανειστές – τοκογλύφοι πιέζουν για νέα μέτρα, δεν στέλνουν τους εκπροσώπους στην Ελλάδα και η κυβέρνηση θίασος ετοιμάζει νέα χαράτσια για τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό προκειμένου να πληρώσει τους τόκους των τοκογλύφων – δανειστών μας. και αυτοί το χαβά τους! Μιλάνε για ανάπτυξη κοντά 3% και πλεόνασμα 5%!

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Τι θέλουν οι δανειστές - τοκογλύφοι;

Μετά τα μέιλ σειρά έχει η τηλεδιάσκεψη. Οι τοκογλύφοι δανειστές απαίτησαν εδώ και τώρα δεσμεύσεις για τα συμφωνηθέντα από τον Χαρδούμπελη. Και ως ήταν φυσικό ο πρώην σύμβουλος του Σημίτη και νυν υπουργός των Οικονομικών, «ξεκαθάρισε» ότι είμαστε καλά παιδιά και θα κάνουμε τα πάντα που έχουμε υποσχεθεί και ας «πονάνε». Μιλάμε για …ψυχάρα ο άνθρωπος.

Η ΔΗΜΑΡ ο Ποταμίσιος και ο Σημίτης

Ως φαίνεται πολλοί βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που έφυγαν ή διαγράφησαν πηγαίνουν ….ως ομάδα στον Ποταμίσιο. Οικονόμου, Ψαριανός, Λυκούδης, Παπαδόπουλος, Μάρκου και τώρα μάλλον η Νίκη Φούντα. Στην ομάδα έχουν ενταχθεί και οι βουλευτές Αηδόνης, Τατσόπουλος και συζητούν, Ανδρουλάκης, Ψύρρας και Μπόλαρης. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών; Μα ποιος άλλος; ο Σημίτης!

Απέκτησε φρουρά η «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας»

Μπρεί να μην δίνουν τη σημασία που απαιτείται τα συστημικά ΜΜΕ για άγνωστους για μένα λόγους, όμως στη γειτονιά μας συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα. Είναι γνωστό ότι η μειονότητα των Αλβανών στα Σκόπια, έχει ανακηρύξει ως ανεξάρτητη οντότητα την ανατολική περιοχή με την ονομασία «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας».

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Το …φάντασμα του Σημίτη οδηγεί τις εξελίξεις

Την στρατηγική πρόθεσή του που είναι η ανασύνθεση του λεγόμενου ευρύτερου «προοδευτικού χώρου» και η διασφάλιση της ηγεμονίας του, έχει βάλει σε τροχιά υλοποίησης ο Σημίτης. Όποιος ενθυμείται το είχε ανακοινώσει όντας πρωθυπουργός πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει αναβίωση του λεγόμενης «κεντροαριστερής κυβέρνησης», γεγονός το οποίο προσπαθούν να κάνουν πράξη οι εναπομείναντες στο πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν Δημοκρατική Παράταξη με το εγχείρημα της «Ελιάς».

Ζητούν εκ νέου προσέγγιση με Μόσχα

Έχουν κατανοήσει προφανώς οι Ευρωπαίοι ότι δεν τους συμφέρει να βρίσκονται απέναντι με τον Πούτιν και με δεδομένο ότι έρχεται βαρύς χειμώνας. Το έχω ξαναγράψει. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι πληθαίνουν οι φωνές πολιτικών και αξιωματούχων κρατών μελών της Ε.Ε. που ζητούν την προσέγγιση με τη Μόσχα και επανέναρξη του διαλόγου με το Κρεμλίνο. Πιέζουν το διευθυντήριο των Βρυξελλών να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν στη Μόσχα την ύπατη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι, στο πλαίσιο της προώθησης του ειρηνευτικού διαλόγου με τη Ρωσία για το ουκρανικό ζήτημα.

Μομφή στον Γιούνγκερ για τη φοροαπάτη στο Λουξεμβούργο


«Πρόταση μομφής» κατά του νέου προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ κατέθεσαν 75 ευρωβουλευτές για την υπόθεση «LuxLeaks» που αφορά στις προκλητικές φοροαπαλλαγές των εταιρειών που έχουν ως έδρα το Λουξεμβούργο. Η εν λόγω υπόθεση κλονίζει το τελευταίο διάστημα το μεγάλο Δουκάτο ενώ ανάγκασε τον Γιούνγκερ (άμεσα εμπλεκόμενος ως ο τότε πρωθυπουργός) να σπεύσει πρόσφατα στην Ευρωβουλή να δώσει εξηγήσεις , οι οποίες όμως δεν έπεισαν τους ευρωβουλευτές.

Μετωπική επίθεση του ρώσου ηγέτη σε ΗΠΑ και Ε.Ε. με ξεκάθαρη στάση με ξεκάθαρη στάσηΠούτιν: Κανείς δεν θα υποτάξει τη Ρωσία!
Του Απόστολου Χ. Ρόσσιου
Σε μετωπική επίθεση κατά των γερακιών της Νέας Τάξης και της επικυριαρχίας των ΗΠΑ προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας χθες σε φόρουμ του «Λαϊκού Μετώπου». Παράλληλα, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του διευθυντηρίου της Ευρώπης για την μη λογική στάση του, όπως είπε, ως προς τα ίδια τα συμφέροντά της ευρωπαϊκής οικογένειας, Με ξεκάθαρη και σαφή στάση όπως το συνηθίζει άλλωστε, προειδοποίησε τις ΗΠΑ, ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποτάξει τη χώρα του.