Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

«Σανίδα σωτηρίας» από τους ….ανεξάρτητους δημοκρατικούς


Το σάπιο πολιτικό σύστημα για να κρατηθεί λίγο ακόμη στη ...ζωή, επινοεί νέο κόλπο. Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Πριν από δύο χρόνια ήταν η κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία έχουν βγάλει τα μολύβια προκειμένου να καταγράψουν όλους τους πιθανούς συσχετισμούς δυνάμεων ενόψει της κρίσιμης μάχης για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και την επικείμενη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχεται η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να δώσει τη "σανίδα σωτηρίας" στο σάπιο σύστημα. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και συνέχεια των βουλευτικών αποζημιώσεων, για να μην ξεχνιόμαστε.

Παγκοσμιοποίηση: η μηχανή παραγωγής υπανθρώπων

Του Απόστολου Ρόσσιου
Η μέθοδος τους είναι τεχνικά άρτια και η υλοποίησής της γίνεται με χειρουργική ακρίβεια μέσω των εντολοδόχων τους σε κάθε χώρα του πλανήτη. Για ποιους πρόκειται; Για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους επικυρίαρχους και την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση. Και που στοχεύουν; Σε δύο επίπεδα: στον άνθρωπο (λαός) και στους κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς. Ο τελικός στόχος; Δεν είναι άλλος παρά η ίδια η υλοποίηση της έννοιας "επικυρίαρχος".

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Economist: Οι Δυτικοί να συνηθίσουν την κυριαρχία της Ρωσίας

Με μια ασυνήθιστη για τα ιστορικά χρονικά αρθρογραφία, το γνωστό περιοδικό «The Economist», σε δημοσίευμα του, απομυθοποιεί πλήρως την «πρωτοκαθεδρία» της Δύσης στην παγκόσμια διπλωματική και οικονομική σκακιέρα και ταυτόχρονα εκθειάζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσική Ομοσπονδία. Ο υπεύθυνος του διεθνούς τμήματος του περιοδικού, ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος Έντουαρντ Λούκας, στο τελευταίο δημοσίευμά του «Tiždenj», για την γεωστρατηγική πολιτική, με αφορμή το ουκρανικό ζήτημα ανέφερε χαρακτηριστικά: « Η Δύση πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει το γεγονός, ότι η Ρωσία είναι ο κύριος του παιχνιδιού».

Οδομαχίες Κούρδων - ισλαμοφασιστών και συγκρούσεις σε όλη την Τουρκία

Οι Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG) μάχονται "από σπίτι σε σπίτι" στα ανατολικά της πόλης Κομπάνι, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ημιεπίσημης τοπικής Ένωσης Ελεύθερων Μέσων Ενημέρωσης, Μουστάφα Μπάλι. Τα ΜΜΕ σιωπούν, ενώ στην Τουρκία οι δολοφονίες Κούρδων συνεχίζονται. Διεθνής σιωπή των ΜΜΕ.
Περισσότεροι από 400 Κούρδοι έχουν σκοτωθεί στο πολιορκημένο από τους τζιχαντιστές Κομπανί, ενώ την ίδια στιγμή, πληροφορίες κάνουν λόγο για δολοφονίες 18 Κούρδων από την τουρκική αστυνομία στις βίαιες συγκρούσεις σε όλη την Τουρκία. Μόνο στην Κωνσταντινούπολη,

Ερωτήματα από έναν αδαή...

Πήγε, μαθαίνω, ο νικητής της Eurovision Κοντσίτα στο Ευρωκοινοβούλιο για να μιλήσει για την ομοφοβία. Εγώ ρωτάω χωρίς να έχω κάποια προκατάληψη: εκπρόσωπος ποιας κοινωνικής ομάδας ήταν; Ως τι μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο αυτός ο τύπος που φοράει φουστάνια; Διότι δεν μας έχει ξεκαθαρίσει το φύλο του. Τουλάχιστον εγώ δεν το γνωρίζω.

Succes story by Samaras and Venizelos (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και μνημόνιο

Από επιτυχία σε επιτυχία πάει αυτή η συγκυβέρνηση. Σε λίγο θα βαρεθούμε να είμαστε ευτυχισμένοι από τις επιτυχίες! Όπως λέει η έκθεση της Κομισιόν, τρεις στις δέκα θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες είναι κατά 200.000 λιγότερες. Αυτά είναι τα στοιχεία για το 2013.
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία της συγκυβέρνησης και η οποία βέβαια είναι επιτυχία συνολικά της πολιτικής των μνημονίων, όπως αναφέρεται στην έκθεση της Κομισιόν, είναι ότι μία στις τέσσερις επιχειρήσεις που υπήρχαν το 2008, έχει κλείσει! Έτσι αναμένουν περαιτέρω αύξηση της ανεργίας και άλλα 40.000 «λουκέτα»!

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Οι ....προοδευτικοί Έλληνες


Σε ένα ευνομούμενο και προηγμένο κράτος κατά γενική ομολογία, όπως είναι η Αυστραλία, όταν λένε ότι παίρνουν μέτρα το εννοούν. Ο πρωθυπουργός Άμποτ σταμάτησε άμεσα τη χορήγηση βίζας σε ισλαμιστές μουλάδες και τους απαγόρευσε την είσοδο στην Αυστραλία.

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας...


Το σάπιο πολιτικό σύστημα για να κρατηθεί λίγο ακόμη στη ...ζωή, επινοεί νέο κόλπο. Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Πριν απο δύο χρόνια ηταν κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία έχουν βγάλει τα μολύβια προκειμένου να καταγράψουν όλους τους πιθανούς συσχετισμούς δυνάμεων ενόψει της κρίσιμης μάχης για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και την επικείμενη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχεται η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να δώσει τη "σανίδα σωτηρίας" στο σάπιο σύστημα και βέβαια αυτό σημαίνει συνέχεια των παχυλών βουλευτικών αποζημιώσεων.

Πυρά Κάστρο κατά ΝΑΤΟ

Ότι σχεδιάζει έναν «πόλεμο εξόντωσης» κατά της Ρωσίας, κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ο πρώην Κουβανός ηγέτης Φιντέλ Κάστρο. Σε σχετικό του άρθρο, που δημοσιεύθηκε χθες σε διάφορα εθνικά μέσα ενημέρωσης, ο Κάστρο, σκιαγραφώντας το νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, τον κατηγόρησε για «αυξανόμενο μίσος» προς τη Μόσχα και τους συμμάχους της Ρωσίας. «Άκουσα τη χθεσινή ανακοίνωση του νέου Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια;

Ετοιμάζεται και νέα αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια με βάση τα Αμερικανικά σχέδια, όπως αναφέρουν σοβαρές πληροφορίες. Η Σερβία και αυτή τη φορά θα βρεθεί και πάλι σε κυκλώνα, καθώς μεθοδεύουν την απόσχιση της Βοϊβοντίνας και τη δημιουργία νέου έθνους!! Και δεν θα είναι η μοναδική χώρα. Παράλληλα, η έντονη κινητικότητα στο "αλβανικό" ζήτημα, οι υπόγειες και παρασκηνιακές κινήσεις στο λεγόμενο "σκοπιανό" ζήτημα, η κατάσταση στη Σερβική Δημοκρατία, η κατάσταση στη Θράκη και οι κινήσεις της Άγκυρας απλώς επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των ξένων κέντρων εξουσίας και πρέπει να μας ανησυχούν πλέον, για το που οδηγούν την κατάσταση οι επικυρίαρχοι!

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Χρόνια πολλά κ. Πρόεδρε...


Μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεχούς και ανελλιπούς παρουσίας στην πρώτη γραμμή και στην κορυφή της πολιτικής ζωής της ρωσικής Ομοσπονδίας, ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε ρεπό με την ευκαιρία των γενεθλίων του, καθώς πέρασε στο 62ο έτος της ηλικίας του. Όπως ανέφερε ο γραμματέας Τύπου του, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος της Ρωσίας γιόρτασε στη Σιβηρία τα γενέθλια του.

«Μπλακ λιστ» Πούτιν με ευρωπαίους για τις κυρώσεις

- Οι ρωσικές υποχρέωσαν να επιστρέψει στις Βρυξέλλες τη συμπρόεδρο των Πρασίνων γερμανίδα ευρωβουλευτή ως «ανεπιθύμητο πρόσωπο»
Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτιεβο, η γνωστή για την ένθερμη υποστήριξη στην κυβέρνηση του Κιέβου συμπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων, γερμανίδα ευρωβουλευτής Rebecca Harms και οι ρωσικές αρχές της ανακοίνωσαν ότι είναι persona non grata, πρόσωπο δηλαδή ανεπιθύμητο για τη Ρωσία. Την οδήγησαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και μετά από τρεις ώρες η γερμανίδα ευρωβουλευτής έπαιρνε το αεροσκάφος της επιστροφής για Βρυξέλλες.