Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πατριωτισμός και δουλοπρέπεια


Ξέρετε πως ονομάζεται η κίνηση αυτή που βλέπετε στην εικόνα, στη Ρωσία, στην Κίνα, στην Αργεντινή, Βραζιλία, Λατινική Αμερική, Σερβία, Γερμανία, στη Νότια Αφρική, στη Βραζιλία, στην Άπω ανατολή και σε εκατοντάδες άλλα μέρη της γης; Πατριωτική! Εκφράζει δηλαδή πατριωτισμό!
Ξέρετε πως χαρακτηρίζεται στην Ελλάδα, από τους "προοδευτικούς", τους "αριστερούς", τους "κοσμοπολίτες", τους "ευρωλάγνους", τους "προσκυνημένους", τους δουλοπρεπείς;

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Oliver Stone υπέρ Πούτιν

"Πολλοί Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο Πούτιν στην ουκρανική κρίση υπερασπίζεται τα κρίσιμα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας" ανέφερε ο γνωστός αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, προσθέτοντας ότι "κατανοεί" γιατί ο Πούτιν "δεν θα μπορούσε να αφήσει την Κριμαία». Η κρίση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Stone, είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής του ΝΑΤΟ, το οποίο προσπάθησε να πλησιάσει στα σύνορα της Ρωσίας.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το ΔΝΤ νέο ...ΔΝΤ


Ετοιμαστείτε για το νέο success story Σαμαρά! Επιστρέφει στην Ελλάδα, "τροπαιοφόρος" ετοιμάζοντας τις εκλογές με το σύνθημα "τέλος η τρόικα", "δώστε μας δϋναμη για διαπραγμάτευση στη συνέχεια". Τι έχει συμβεί; Ο πρωθυπουργός της αποικίας χρέους που λέγεται Ελλάδα, πήρε την "εντολή": το υπόλοιπο ποσό ορισμένων δις ευρώ που οφείλει το "προτεκτοράτο" στο ΔΝΤ, θα το καταβάλλει ο γνωστός ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης ESM. Τι σημαίνει αυτό; Νέο "πρόγραμμα βοήθειας" και νέο "πρόγραμμα σταθερότητας". Με απλά ελληνικά: νέο δάνειο και νέο μνημόνιο με ότι αυτό συνεπάγεται
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε εκεί στο ΥΠΕΞ στην πρόκληση του κ. Μιλόσοσκι! Μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων και αυτοί εδώ, έκαναν σαν να μην συνέβη τίποτε. Στο μεταξύ, έκαναν διάβημα οι Σκοπιανοί στην πρεσβεία των ΗΠΑ διότι ο πρέσβης Τζες Μπέιλι τους αποκάλεσε «σλάβους»! Τι μου λέτε; Και πως θέλατε ρε λεβέντες να σας προσφωνήσει; «Μακεδόνες»;

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι ο άνθρωπος τελικά τον οποίο εμπιστεύονται οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές! Υποστηρικτής της μνημονιακής πολιτικής σε σημείο που προβληματίζει. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Προφανώς ειναι αποτελεσματικός. Ηταν ο υπουργός Εργασίας του πρώτου μνημονίου, ενθυμείστε τι συνέβη, έκτοτε δεν υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, ήταν ο υπουργός Υγείας, έκτοτε δεν υπάρχει σύστημα Υγείας και τώρα υπουργός Παιδείας!

"Απειλή για τις ΗΠΑ η συνεργασία Ρωσίας - Κίνας"


- Πλέον των 500 δις οι συμφωνίες για συνεργασία Μόσχας - Πεκίνου
Του Απόστολου Ρόσσιου
Σε μια νέα υπερδύναμη και παράλληλα το αντίπαλο δέος της Δύσης, εξελίσσεται πλέον η στενή συνεργασία των χωρών Ρωσίας-Κίνας η οποία τείνει να λάβει χαρακτήρα πολυεπίπεδης και στρατηγικής συνεργασίας. Πρόκειται για δύο κολοσσούς της παγκόσμιας κοινότητας που ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκαλώντας έντονες ανησυχίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μετά τη συμφωνία στον ενεργειακό τομέα ύψους 400 δις δολαρίων, μόλις χθες στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ στο Σότσι της Ρωσίας, Μόσχα και Πεκίνο υπέγραψαν συμφωνίες και πρότζεκτ ύψους πάνω από 100 δις δολαρίων, στο πλαίσιο της αμοιβαίας οικονομικής συνεργασίας.

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το Βατικανό μετά τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο


Η ιστορία μας διδάσκει ότι μετά το τέλος του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αντί να ενισχυθούν οι προσπάθειες για την εδραίωση της παγκόσμιας ειρήνης, ο ψυχρός πόλεμος που επακολούθησε μεταξύ των νικητών συμμάχων απείλησε να οδηγήσει σε νέο παγκόσμιο πόλεμο, πολύ πιο καταστροφικό, εξαιτίας των νέων πυρηνικών όπλων. Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης αναδιαρθρώθηκαν ριζικά, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν τους μέχρι χθες εχθρούς τους και εγκληματίες πολέμου, εναντίον της πρώην συμμάχου τους, της Σοβιετικής Ένωσης.

Ελληνορωσική Συμμαχία-Hellenic Russian Alliance