Πατριωτικό - Κοινωνικό Κίνημα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελλάς - Ρωσία Συμμαχία. Греко-русский Альянс

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Παγκοσμιοποίηση: η μηχανή παραγωγής υπανθρώπων

Του Απόστολου Ρόσσιου
Η μέθοδος τους είναι τεχνικά άρτια και η υλοποίησής της γίνεται με χειρουργική ακρίβεια μέσω των εντολοδόχων τους σε κάθε χώρα του πλανήτη. Για ποιους πρόκειται; Για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους επικυρίαρχους και την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση. Και που στοχεύουν; Σε δύο επίπεδα: στον άνθρωπο (λαός) και στους κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς. Ο τελικός στόχος; Δεν είναι άλλος παρά η ίδια η υλοποίηση της έννοιας "επικυρίαρχος".

Και εξηγώ: στη βάση της μεθόδου, βρίσκεται η αποδοχή και εφαρμογή άνευ όρων του καταστροφικού, όπως έχει αποδειχθεί, οικονομικού δόγματος, το οποίο διαμορφώνεται από την έννοια του νεο-φιλελεύθερου μοντέλου της οικονομικής πολιτικής, με λίγη δόση κοινωνικής αναφοράς, στην αλληλεγγύη (!). Αυτό οδηγεί, προσανατολίζει τον λαό στην επιδίωξη του γρήγορου πλουτισμού και του κέρδους. Βεβαίως, οι πραγματικοί ωφελημένοι είναι οι επικυρίαρχοι, καθώς ισχυροποιείται το σύστημα το οποίο δημιουργούν.
Έτσι ο λαός απορροφημένος απο την ικανοποίηση των ψευδεπίγραφων ηδονιστικών επιθυμιών του, αδιαφορεί για τον διπλανό του, για το σύνολο αλλά και για όλα αυτά που δεν άπτονται των υλικών συμφερόντων του και του προτύπου ζωής που έχει υιοθετήσει, θεωρώντας το περίπου ως ιδανικό.
Οι άνθρωποι, ζουν δηλαδή σε έναν εικονικό κόσμο, στον οποίο απουσιάζει παντελώς το κοινωνικό- ανθρωποκεντρικό σύστημα αξιών και στη θέση του υπάρχει ένα διαφορετικό σύστημα αξιών το οποίο έχει ως βάση το χρήμα και την ικανοποίηση των υλιστικών απολαύσεων που οδηγούν σε εγωκεντρικές και εγωπαθείς καταστάσεις.
Σε έναν τέτοιο κόσμο, με αυτό το πρότυπο ζωής, ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο για να μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους. Αποτέλεσμα αυτού, να μην υπάρχει κοινωνική συνοχή και ο άνθρωπος σκέφτεται και πράττει ατομικά και ουδόλως ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Επιπροσθέτως, δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει χρόνο και προσοχή για τους διπλανούς του, ακόμη και για τα ίδια τα παιδιά του.
Το δεύτερο επίπεδο στο οποίο "βυσοδομούν" στην κυριολεξία οι "επικυρίαρχοι" είναι οι κοινωνικοί, κρατικοί θεσμοί, το σύστημα παραδοσιακών αξιών με ότι αυτό συνεπάγεται. Εδώ απαιτείται πλέον η συνδρομή εγχώριων λακέδων και οσφυοκαμπτών, αλλά και στελεχών που έχουν εκπαιδευτεί στις δικές τους "σχολές". Το καίριο χτύπημα, το πετυχαίνουν καταστρέφοντας την οικονομία των μικρών χωρών, αυξάνοντας την ανεργία σε αυτές, δημιουργώντας κοινωνικές εντάσεις, υποβαθμίζοντας τις ηθικές αξίες. Παράλληλα, περιθωριοποιούν, την εκκλησία και τους κρατικούς θεσμούς, όπως ο στρατός, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση. Αντί αυτών, δίνουν μια ψευδαίσθηση ελευθερίας και δημοκρατίας, μέσω μιας ενιαίας, ισοπεδωτικής εκπαίδευσης και πληροφόρησης και μιας πρωτόγονης μορφής ψυχαγωγίας, όπως είναι ο τζόγος, τα τηλεοπτικά σκουπίδια, καζίνο κλπ.
Την ίδια στιγμή χαρακτηρίζουν ως "αξίες" και προωθούν την ομοφυλοφιλία, την χρήση και κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, τις θρησκευτικές αιρέσεις με τον απαραίτητο φονταμενταλισμό που έχει καταστροφικές συνέπειες, στο ρόλο τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας αλλα και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Και αυτο είναι σαφές, καθώς οι αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, συμβάλουν τα μέγιστα προς την σταθερότητα της κοινωνικής συνοχής, τη δύναμη, την ανάπτυξη ακόμη και την επιβίωση του έθνους - κράτους.
Έτσι λοιπόν, προκειμένου να κοπεί αυτός ο ομφάλιος λώρος, οι "επικυρίαρχοι" με τη συνδρομή των εγχώριων ανδρείκελων, εντολοδόχων τους, στοχεύουν στην οικογένεια.
Είναι βασικό στοιχείο στην εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης. Το επόμενο και τελικό βήμα συτής της μεθόδου είναι η διάλυση και καταστροφή των εθνών - κρατών.
Ποια οφείλει λοιπόν να είναι η απάντηση σε όλη αυτή την μεθοδολογία και στρατηγική ισοπέδωσης και εκφασιστοποίησης των λαών, της διάλυσης των εθνών και της κατάργησης του δικαιώματος της ζωής, από τη λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης;
Είναι μία! Επιστροφή του ανθρώπου στη ζωή: να γίνει ξανά το κεντρικό πρόσωπο στην οικονομική δραστηριότητα, να προσανατολιστεί εκ νέου στη ζωή, στην αναγέννηση του πατριωτισμού και της Δημοκρατίας, στην ανιδιοτελή αγάπη προς το σύνολο, στην αληθινή ατομική και κοινωνική ελευθερία, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στις δημιουργικές αξίες της προσωπικότητας, στο σεβασμό και την αγάπη των παραδοσιακών, ηθικών και κοινωνικών αξιών του κάθε έθνους χωριστά.
ΡΑΦ